جلسه هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشکده گردشگری با دانشجویان تحصیلات تکمیلی
معاون دانشکده گردشگری از برگزاری جلسه هماندیشی با دانشجویان کارشناسی ارشد دوره های مختلف در دانشکده گردشگری خبر داد.
دکتر رحمان معرفت با اعلام این خبر افزود: در این جلسه استادان و مدیریت دانشکده ضمن شنیدن دیدگاهها و نظرهای دانشجویان کارشناسی ارشد، نسبت به معرفی قوانین و آیین نامههای پژوهشی در دانشگاه اقدام کردند.
همچنین دکتر عبدالمحمد کاشیان رئیس دانشکده گردشگری نیز در این نشست با برشمردن قابلیتها و ویژگیهای دانشجویان کارشناسی ارشد از تفاوت دوره کارشناسی و ارشد و وزن بیشتر پژوهشی دوره کارشناسی ارشد در مقایسه با دوره کارشناسی سخن گفتند.
پیگیری تاسیس و راهاندازی دوره دکترای گردشگری یکی از نویدهای ریاست محترم دانشکده به دانشجویان کارشناسی ارشد گردشگری بود.
همچنین دکتر نجارزاده دانشیار گردشگری دانشگاه نیز بر لزوم توجه علمی و حرفهای به برخی مهارتها همچون توسعه زبان دوم و یادگیری رایانه و نرمافزار در دوره کارشناسی ارشد اشاره کردند. ایشان از لزوم مهارت ورزی پژوهشی و علمی دانشجویان سخن گفتند.
در ادامه،دکتر کابلی مدیرگروه گردشگری نیز توجه به نکات مهم در نگارش پروپوزال و نیز لزوم بهرهگیری از دانش، تخصص و مهارتهای علمی پژوهشی و حرفهای استادان دانشکده را مطرح کردند. اشاره به برخی امکانات و ظرفیتهای قابل استفاده دانشجویان که مرتبط با امور پژوهشی آنان است نیز مورد توجه قرار گرفت.
دکتر معرفت با اشاره به امکان استفاده از فضای ابری دانشگاه، ایجاد رایانامه آکادمیک برای دانشجویان و امکان تشویق مقالات مشترک با استادان توسط معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه خبر داد و استفاده از فرصتهای مختلف مرتبط با جشنوارههای ملی و بینالمللی حوزه گردشگری با همکاری استادان دانشکده سخن به میان آوردند. ایجاد و تاسیس گروههای پژوهشی دانشکده از برنامه های دانشکده گردشگری است که در ادامه جلسه به آن پرداخته شد.
همچنین در این نشست دکتر کاشیان از راهاندازی قریب الوقوع مرکز نوآوری جاده ابریشم که با حمایت پارک علم و فناوری دانشگاه به زودی افتتاح خواهد شد، خبر دادند و از همه دانشجویان کارشناسی ارشد دعوت به همکاری در این مرکز در کنار استادان خود برای انجام فعالیتهای پژوهشی نمودند.
لازم به ذکر است که در این جلسه دانشجویان کارشناسی ارشد حاضر در جلسه درباره کنفرانس گردشگری بینالمللی دانشگاه سمنان و کم و کیف آن پرسشهایی مطرح کردند و همچنین از دعوت از افراد توانمند در آموزش عملی مهارتهای حرفهای مورد نیاز دانشجویان سخن گفتند. یکی از درخواستهای دانشجویان تنظیم زمان برگزاری وبینارهای مجازی به گونه ای بود که امکان استفاده حداکثری و حضور حداکثری دانشجویان فراهم باشد.
نظر دهید