بازدید دانشجویان دانشگاه سمنان از روستای هدف گردشگری بیابانک

به مناسبت هفته گردشگری دانشجویان دانشگاه سمنان از بافت تاریخی و آثار باستانی روستای هدف گردشگری بیابانک بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده گردشگری، دکتر معرفت، مشاور فرهنگی دانشکده گردشگری گفت: این بازدید که با همت کانون فرهنگی گردشگری دانشگاه سمنان و با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان برگزار شد، رئیس حوزه گردشگری اداره کل میراث و رئیس انجمن حرفه‌ای اقامتگاه‌های استان سمنان و مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان سرخه دانشجویان را همراهی نمودند.

حسنی با اشاره به اینکه  بافت تاریخی روستای هدف گردشگری بیابانک با قدمت صفویه و قاجاریه در فهرست آثار ملی ثبت گردیده است، گفت: روستای هدف گردشگری بیابانک در فاصله ۷ کیلومتری جنوب شهر سرخه قرارگرفته است و این روستا در مقایسه با بسیاری از روستاهای کشور مساحت کوچکی را شامل می‌شود اما ازنظر جایگاه کیفی در سنت کهن دارای مقامی برجسته در ابداعات معماری و فرهنگی است.

ایزدفر ضمن اشاره به وجه تسمیه روستای بیابانک توضیحاتی درباره آثار باستانی، جاذبه‌های گردشگری و همچنین اقامتگاه‌های بوم گردی روستای بیابانک را بیان نمود.

مهدی همتیان
تهیه کننده:

مهدی همتیان

-  -  -  -

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: