دانشجویان و فارغ التحصیلان برتر دانشکده گردشگری روی سکوی قدردانی

در آئین قدر از دانشجویان و فارغ التحصیلان برتر دانشکده گردشگری قدر دانی شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان،  در این آئین ۲۴ نفر از فارغ التحصیلان ،  ۱۲ دانشجوی برتر و نیز شش نفر از فارغ التحصیلان دانشگاه سمنان که در زمره دانشمندان پر استناد یک دهم درصد برتر ، یک درصد برتر و دو درصد برتر دنیا قرار گرفتند تجلیل شد.

دکتر سعدالدین رئیس دانشگاه سمنان در این آئین توسعه جامع دانش بنیان دانشگاه سمنان را شعار این دانشگاه اعلام کرد و گفت : توسعه مد نظر مدیران دانشگاه سمنان ، توسعه جامع ، همه جانبه و منظومه ای است .
دکتر سعدالدین افزود : دانشجویان در حال تحصیل در دانشگاه بعد از فارغ التحصیلی نمایندگان دانشگاه در جامعه و صنعت هستند ودانشجویانی که با سطح بالا فارغ التحصیل می شوند می توانند در آینده شغلی خود منشا خیر و برکت باشند .

دکتر مصطفی فضلی قائم مقام رئیس دانشگاه سمنان نیز در این آئین گفت : دانشجویان در پیشرفت و تولید علم،  بسیار موثر و قدرت آفرین هستند.
دکتر فضلی با بیان اینکه محور اصلی هر دانشگاه و مرکز آموزش عالی  دانشجویان هستند افزود : اگر برای هر مرکز و دانشگاهی توفیقی حاصل می شود این راه به دست دانشجویان طی می شود .

دکتر محمد حسین احسانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان نیز در آئین حس تعلق سازمانی را در محیط کار بسیار مهم برشمرد و گفت : برنامه ریزی ، تقویت روحیه فردی و عزت نفس نیز از دیگر مواردی است که باید برای دستیابی به موفقیت به آن توجه کرد .

دکتر کیانا پیوندی مدیر پژوهش دانشگاه سمنان هم گزارشی از حوزه پژوهشی این دانشگاه و نقش و جایگاه دانشگاه سمنان در رتبه بندی های ملی و بین المللی ارائه کرد و گفت : دانشگاه سمنان گام های خوبی را برای ارتباط با صنعت و جامعه برداشته است و فارغ التحصیلان دانشگاه می توانند در این زمینه بسیار موثر باشند تا این حلقه ارتباطی  تقویت شود .
دکتر پیوندی افزود : از ۱۲۰ درخواست ارائه شده از سوی دانشجویان پژوهشگر و فارغ التحصیلان دانشگاه سمنان در فراخوان آئین قدر ، پس از داوری انجام شده ،  ۲۴ نفر از فارغ التحصیلان و ۱۲ نفر از دانشجویان پذیرفته شدند.

لازم به ذکر است در این مراسم از ۱ نفر دانشجو و ۲ نفر فارغ التحصیل دانشکده گردشگری تقدیر بعمل آمد.

کلمات کلیدی
مهدی همتیان
تهیه کننده:

مهدی همتیان

تصاویر

 -  -  -  -  -